вівторок, 9 лютого 2016 р.

Риб'ячий жир: що це та кому варто вживати.

Риб'ячий жир виробляється в промислових масштабах з печінки свіжої риби, переважно тріски. Риб'ячий жир містить велику кількість легко засвоюваних ненасичених жирних кислот, зокрема надзвичайно цінні омега-3 жирні кислоти (ЕПК і ДГК), які є "незамінними" в раціоні людини, тому що наш організм не здатний їх синтезувати самостійно. Також риб'ячий жир містить йод, фосфор, вітамін Е і велику кількість вітаміну D і А.
Користь риб'ячого жиру дуже широка (від запобігання хвороб серця до схуднення і спалювання підшкірного жиру), що підтверджено багатьма медичними дослідженнями. Омега-3 жирні кислоти, що містяться в риб'ячому жирі, відіграють важливу роль у клітинному рості і розвитку. Вони в основному зосереджені в головному мозку людини і дуже важливі для когнітивних (увага, пам'ять, мислення) і поведінкових функцій.

Короткий список корисних властивостей риб'ячого жиру:

1. Зниження депресії і почуття тривоги
2. Зниження артеріального тиску
3. Зниження негативний вплив стресів
4. Бореться із сухістю шкіри і допомагає в лікуванні псоріазу
5. Зниження ризик хронічних захворювань, хвороб серця, артриту і навіть раку
6. Зниження запальні процеси у всьому організмі
7. Зниження рівня тригліцеридів (форма зберігання жирів в організмі людини)
8.Допомогає в лікуванні синдрому дефіциту уваги і гіперактивності
9. Активує роботові ген, що відповідають за спалювання жиру
10. Сприяє синтезу білка в м'язових клітинах

Немає коментарів:

Дописати коментар